Free Websites at Nation2.com
In Elke Omgeving Een Natuurlijke Eiken Vloer Van N

Uiteraard bent u bij ons aan het juiste adres voor een mooie eiken vloer in uw woonkamer maar wat dacht u van in de keuken of in de kinderkamer Wat dacht u van een houten vloer bij u in de winkel of eiken vloer behandelen uw kantoor?

In Elke ruimte een natuurlijke eiken vloer van Nederlandse Kwaliteit!

Dan is het wel handig om te kiezen voor een massieve vloer met een gemiddelde dikte van 2 centimeter die tegen een stootje kunnen. Denk als voorbeeld aan massief eiken en grenen. Er zijn meerdere keuzes in breedtes en zeker ook meerdere sorteringen. Zoekt u een select plank wat heel weinig noesten heeft? Gaat het u om een prachtige uitstraling dan kiest u voor een rustieke plank. De perfecte houten vloer is dan ook in voldoende variaties te vinden om uw huis er prachtig uit te laten zien.

Eiken en grenen houten planken in elke kleur die u wilt worden behandeld met een hardwax olie. U zegt het maar

Rustieke eiken vloer of A kwaliteit?

Je hebt een goede keuze gemaakt, een eiken houten vloer wordt het dus. Weet je ook welke het gaat worden?

Er valt heel veel te kiezen. Wist je dat de eiken vloer het meest populair is? Vloeren die tegen een stootje kunnen, zijn vaak eiken vloeren Deze vloeren gaan dan ook een leven lang mee. Een eiken vloer is leverbaar als een massieve vloer en ook een lamelparket Eiken vloeren zijn gemakkelijk met vloerverwarming te combineren en worden in diverse breedtes, diktes en sorteringen door ons geleverd.

De eiken vloer heeft zoveel gemakken

Aangezien een harde vloer veelal een eiken vloer is, kan het goed tegen allerlei situaties. Denk aan een zaak met veel inloop of aan kinderen die aan het spelen zijn. Een ander pluspunt is dat een eiken vloer uniek is in zijn categorie en warmte geeft aan de woonkamer. Ook blijft deze vloer lang mooi op voorwaarde dat deze goed wordt onderhouden natuurlijk en zijn lichte krassen makkelijk te repareren.

Eiken is een natuurproduct en vandaar ook gevoelig voor verschillen in temperatuur en vochtigheids gehalte. Teveel vocht in de lucht zal de vloer uitzetten en te weinig vocht laat het krimpen. Zodoende is het belangrijk dat de vloer op passende wijze wordt gelegd. Tip: Schaf een luchtbevochtiger aan zodat alles in balans blijft. Dat geldt dan niet voor lamelparket. Daar zit zowat geen werking meer in en op welke wijze deze wordt gelegd maakt dan ook niet echt zoveel uit. Zwevend, verlijmd heeft geen uitwerking zoals bij een eiken vloer.

In wat voor vertrek past uw eiken vloer?

Er zijn veel diverse sorteringen bij eiken vloeren die afhankelijk zijn van noesten en verscheidene onregelmatigheden in de planken. Meest verkochte is de rustiek vloer die leverbaar is in diverse breedtes en diktes en dat geldt ook voor select vloeren. Beide worden geleverd in massief eiken en lamel parket.

Een studeerkamer Met Een eiken Houten Vloer is bijzonder!

Recentelijk ontving Vloerenhal Montfoort de order om een ruige massief eiken vloer te komen leggen in een authentieke molen.

Dit soort bijzondere ruimtes zijn niet gemakkelijk om een vloer in te kunnen leggen. Er zijn zoveel verscheidene hoeken en verschillen in hoogtes. Een uitkomst is om van onze legservice gebruik te maken. Het grote voordeel is dat u weet dat uw vloer precies en met deskundigheid wordt gelegd. Allereerst begint men met het leggen van de ondervloer waarover de planken worden gelegd. De afwerking bestaat uit bijwerken van kleine noesten en het oliën van de vloer De afwerking daarna is het plaatsen van de plinten.

Advies met kennis van zaken

Als er vragen zijn over een massief houten vloer of als u meer informatie over onze legservice dan kunt u een goed advies krijgen bij Vloerenhal Montfoort.

Tevens voor speciale objecten zijn we u graag van dienst. Om al deze vloeren te aanschouwen nodigen we u dan ook graag uit in onze showroom te Montfoort.